Friss-hírek - A legfrissebb hírek Magyarország és a világ minden tájáról

Friss hírek információk a hét minden napján

Életmód, stílus hírek

Ötöslottó

Az ötöslottó nyerőszámai és nyereményei. Nézze meg, hogy nyert e ezen a héten

Telitalát a 6-os lottón...

Ha ezeket a számokat játszotta meg, akkor Ön nyert:

Gyerekekre is veszélyes a bélféreg

A kutyáknak háromhavonta féreghajtót kellene kapniuk, de alig akad gazdi, aki ezt betartja. - Magyarországon minden második kutya bélféreggel fertőzött, a kölyökkutyák között pedig még ennél is nagyobb, kétharmadnyi a férges egyedek aránya...

 

Herendi vendégkiállítás nyílt a Mezőgazdasági Múzeumban

OTS 20141006 003

A Herendi Porcelánmanufaktúra vendégkiállításán, mely Természetesen Herend címmel nyitotta meg kapuit a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban, a vadászathoz kapcsolódó dekorok és erdei motívumokkal díszített porcelántárgyak kerülnek bemutatásra.

Net diagnózis

netorvos

A 20 éves fiatalok 96 százaléka az interneten diagnosztizálja magát, majd már kialakult véleménnyel keresi fel az orvost - derül ki a legjobborvos.hu felméréséből. A kutatás azt is megállapította, hogy szívesebben jelentkezünk online egy vizsgálatra, mint telefonon.

Szabó Klára Petra kapta az idei Rudnay-ösztöndíjat

 D KZG20140926007

Szabó Klára Petra fiatal festőművész kapta az idei Rudnay-ösztöndíjat, a hódmezővásárhelyi önkormányzat és a Magyar Művészeti Akadémia elismerését, melyet minden esztendőben a Vásárhelyi Őszi Tárlat alkalmából osztanak ki.

Csabai kolbászfesztivál - 600 csapattal

Rekorddöntésre készül idén a Csabai Kolbászfesztivál: a négynapos hétvégén zajló rendezvény csúcspontjának számító hagyományos kolbásztöltő versenyre csaknem 600 csapat jelentkezett.

8, 14, 19, 30, 34

tslott kitltse

Lottózik? A 40. héten megtartott ötös lottó és joker számai

Lottózik? Kattintson!

 

Nézze meg, hogy nyert a lottón!

 

Indul az Eurojackpot - meglepetés csomaggal

14 európai ország után* október 4-től Magyarországon is kapható az egyik legnépszerűbb nemzetközi lottójáték. Garantált 10 millió, de akár 90 millió euró bruttó nyeremény, nemzetközi háttér, több millió játékos hetente. Indul az Eurojackpot!

Volkswagen-márkatalálkozó

Volkswagen-márkatalálkozót tartanak szombaton a mogyoródi Hungaroringen, ahol várhatóan 2000-nél is több autót - oldtimereket, tuning autókat, egyedi építésű Volkswageneket - állítanak ki.

Múzeum+ Test a Nemzeti Galériában

A képzőművészet egyik legfontosabb témája és problémája, a test áll a Magyar Nemzeti Galéria (MNG) Múzeum+ sorozata csütörtöki estjének középpontjában; a látogatókat ekkor többek között tematikus vezetésekkel, előadással, koncertekkel és egy új kiállítással várják.