Friss-hírek - A legfrissebb hírek Magyarország és a világ minden tájáról

Friss hírek információk a hét minden napján

Belföldi hírek - friss-hirek.eu

Századvég: szigorítaná a magyarok többsége a bevándorlás szabályait

A lakosság kétharmada szigorítaná a bevándorlással kapcsolatos magyarországi szabályozást, emellett a többség szerint az Európai Unió nem tudja megvédeni az európai polgárokat egy a párizsi terrortámadáshoz hasonló merénylettől - derül ki a Századvég közvélemény-kutatásából, amelynek megállapításait szerdán küldték el az MTI-nek.

Felgyújtotta a lopott gépkocsit

 

A mosonmagyaróvári rendőrök a tettes albérletében foglalták le az eltulajdonított pénz egy részét.

Bukósisak nélkül hajtott a téglakerítésbe

1 019 0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tét belterületén bukósisak nélkül közlekedett.

Mindenszentek ünnepe és halottak napja

Mindenszentek ünnepe a katolikus egyházban az összes üdvözült lélek emléknapja, amikor az összes szentet megünneplik. Az ünnep 2013-tól újra kötelező egyházi ünnep, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a hívek számára kötelező a szentmisén való részvétel.

Magyarországra látogat Vlagyimir Putyin

Február 17-én tesz munkalátogatást Magyarországon Vlagyimir Putyin orosz elnök - jelentette be szerdán Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

Hatályba lépett az elszámolási törvény

November elsején hatályba lép az elszámolási törvény, amelynek alapján a bankoknak el kell számolniuk ügyfeleikkel az árfolyamrés semmissége és az egyoldalú szerződésmódosítások miatt keletkezett túlfizetéseket. A Magyar Nemzeti Bank (MNB) rendelete, amely az elszámolás részletes módszertanát tartalmazza, november legelején jelenik meg - közölte az MTI érdeklődésére a jegybank.

Dolly szagolta ki a duplafedelű bőröndbe rejtett kábítószert

s1290039 0 0

 

 

 

 

 

 

 

 

22 éves albán nő csempészett kábítószert Röszkénél.
2014. május 27-én 7 órakor öt albán állampolgár akart belépni a schengeni övezetbe a Röszke Autópálya-határátkelőhelyen.

Családtámogatási akcióprogramot indít a kormány

A kormány célja, hogy a vágyott gyermekek megszülethessenek és ezzel fenntartható demográfiai fordulat álljon be, ezért családtámogatási akcióprogramot indít - közölte Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján.

Idős nőnek segítettek a szegedi rendőrök

20151801095354 

A néni eltévedt, nem tudta hol lakik és az adataira sem emlékezett. A rendőrök megtalálták a családját és átadták nekik a bajba jutott asszonyt.

Orbán: ebben a formában nem lehet bevezetni az adót

Az emberek megkérdőjelezik a távközlési adó kiterjesztésének ésszerűségét, ezért az ebben a formában nem vezethető be, így módosítani kell a parlament előtt fekvő adótörvény-javaslatot - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

Elsodorta a rendőrt a betörők - több lövés

1 553

Menekülés közben egy rendőrt majdnem elütöttek, társát pedig elsodorták. Az egyik nyomozó több lövést adott le az elkövetők autójára.

Barnamedve Nógrádban

Európai barnamedve (Ursus arctos arctos) lábnyoma a Nógrád megyei Etes közelében